Nye perspektiver, d går STRÅLENDE:)

NAM NAMHAPPINESS
IS NOT A
DESTINATION
IT IS A
WAY
OF LIFE:)

Målet var jo å bli sunn og frisk:) Ikke helt i boks ennå, assa.. Er nok en laaaaaang vei å gå for meg:)Vi har handla inn hardt med frisk frukt & grønt. KLOKT!!! Vi har ukeplan med middagsmeny. KJEMPELURT! Enkel planlegging! HURRA! D å spise sunn hverdagsmat har vi fått til. NEIDA, D er ikke å ROSEMALE sannheten, d er SANT 🙂 VEldig stolt! Å bli kvitt stress,den må vi jobbe en del med.. D er nok en KUNST?!?! D å få barna til å like grønnsaker, er en vrien nøtt.. De liker jo ikke “grønnsaksbjørntablettene” en gang.. D å finne på no nytt i forhold til disse uendelige matpakkene som skal lages,hjelper ungene til med! HURRA! Vi har hatt sunnere måltider, sunnere matpakker & ikke spist noe godteri! Er på rett vei hvertfall, fortsatt inspirert!! Og fortsatt syk, kanskje derfor d går så bra for meg?!?! hm…Heia naturmedisin & kosttilskudd:)

KEEP CALM AND GANGNAM STYLE:)

Advertisements

4 thoughts on “Nye perspektiver, d går STRÅLENDE:)

  1. Middagsukeplan funker! I tillegg prøver vi å handle 1-2 ggr i uka, mandag og fredag. Sparer penger og spiser sunnere :-)) god plan dette Therese. Veldig ok å innvolvere barna også. Stå på!!

  2. “MATPAKKE GANGNAM STYLE”!!! Høres jo helt toppers ut, men krever vel noe annet en smørbare produkter 😉
    Jeg har laget pureer/gratenger med grønnsaker som hovedingrediens og base, de fleste unger glefser i seg sånt (men, si aldri at det er sunt!). En greie er vegetarpizza, erstatt den evindelige kjøttdeigen med havregryn eller byggkorn som stekes med litt sojasaus og oregano – kjører du videre på med alt det gode grønne så har du dem med på notene…

    • Keep calm and gangnamstyle, funker vel på d meste skulle jeg tro:) da blir d “happy day” vettu:)jeg øver og øver:) minstemann har helt dilla! en gang til en gang ti…. osv:) gøy skal man ha d! Og når d gjelder d å gjemme grønnsaker begynner jeg å bli god assa;) d meste kan moses og puttes i d meste! Enig med deg Jon!! WOOOP WOOOP WOOOOOOOP GANGNAMSTYLE!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s